Acum 2 ani imi serbam ziua de nastere intrun local public cu cativa prieteni de ai mei.In acel local eram eu si grupul meu de prieteni, si un alt grup necunoscut. Mai spre dimineata celalalt grup (6 persoane) au iscat un incident care s-a lasat cu 3 persoane din grupul meu "avariate" printre care si eu. In timpul incidentului mi-a disparut un telefon de ~400Euro si suma de 4000 Euro. S-a sunat la 112, s-au luat declaratii de la 3 din cei 6 faptasi, barmanului, cat si noua.2 din cele 3 parti vatamate au obtinut certificate medico-legale de 8 respectiv 14 zile
Dupa lungi tergiversari s-a trimis (dupa 2 ani si zeci de insistente pe la parchet si CSM) dosarul in instanta avand ca Obiect dosarlovirea sau alte violenţe (art. 180 C.p.).
Intrebarile mele sunt :
1. De ce nu s-au incadrat la fapta de talharie? Se poate schimba incadrarea in cursul procesului sau se trimite inapoi la Cercetari Penale Politie pentru reformulare?
2.Daca nu se poate schimba incadrarea, cum imi pot recupera `4500 Euro? Doar sustinandu-mi furtul acelor bunuri? Unde este fapta de furt in dosar?
3.Se pot solicita circumstante agravante pentru inculpati (art 75. pct a, e)
4.Din experientele dvs ce sume se vehiculeaza pentru impacare avand in vederecircumstantele mai sus mentionate?
Agresiune fizica
Larissa02
Buna seara.
Se intrebarea mea este atunci cand o persoana te ameninta in repetate randuri verbal iar la un moment dat cand se intalnesc te strange de gat cu ... (vezi toată discuția)