avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare program salarizare saga
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare program salarizare saga

va rog sa ma jutati si pe mine cu urmatoarea speta: am un salariat care a intrat in concediu paternal 15 zile (+curs puericultura), in pontaj apare suspendat, in revisal la fel , dar cand a trebuit efectiv platit, in programul de salarizare nu apare rubrica pentru c.o suspendat..cum pot intocmi statul?
Cel mai recent răspuns: aliiice , utilizator 13:43, 20 Mai 2014
Contactati-i prin mail sau telefonic pe providerii programului,sunt prompti si veti primi raspuns.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, An un coleg (salariat) care vrea sa faca cursul de puericultura ( sotia este inca insarcinata) As dori sa stiu cu va fi inregistrat in Revisal, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos daca puteti sa-mi dati o clarificare. ... mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa-mi dati o clarificare. Daca un salariat solicita concediu paternal insotit si de certificat de puericultura, conf. ... (vezi toată discuția)
Curs puericultura ochio ochio Buna ziua, intrebarea mea este daca trebuie sa fie stipulat in Regulamentul Intern cele 10 zile acordate daca ai cursul de puericultura facut sau sunt ... (vezi toată discuția)