avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reorganizare judiciara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reorganizare judiciara

In cazul in care se confirma un plan de reorganizare judiciara pentru un debitor aflat in procedura insolventei legea spune ca "dobanzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita in conformitate cu actele din care rezulta".
Deci pentru creantele nascute anterior datei dechiderii procedurii generale dobanzile, majorarile, accesoriile raman calculate pana la aceasta data?
Calculam dobanzi, majorari, accesorii numai pentru obligatiile nascute dupa data deschiderii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:52, 21 Mai 2014
Flori14 a scris:
Deci pentru creantele nascute anterior datei dechiderii procedurii generale dobanzile, majorarile, accesoriile raman calculate pana la aceasta data?

Da, asa ar veni ...

Flori14 a scris:
Calculam dobanzi, majorari, accesorii numai pentru obligatiile nascute dupa data deschiderii?

Da, doar daca se confirma planul de reorganizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel suplimentar mh31 mh31 In cazul in care depun cererea de inscriere in tabelul suplimentar al creantelor, la creantele nascute in cursul procedurii mai calculez sau nu penalitati de ... (vezi toată discuția)
Societate aflata in reorganizare maoru maoru buna ziua am o societate aflata in reorganizare,cu un plan de reorganiazare si de plata a creantelor. De ex. in tabelul creantelor definitive,rectificat,se ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma insolventa cosminsb cosminsb Buna ziua, As dori un sfat din partea dvs. la problema mea... In 2009 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (la notar public). ... (vezi toată discuția)