suntem o familie 2 tineri si un copil de 2 anisori si in urma cu 6 luni am luat spre inchiriere un apartament doar prinr-un proces verbal initial noi am vrut pe termen foarte lung ,in schimb in urma cu aproximativ 30 de zile am primit nefericita veste ca trebuie sa eliberam apartamentul din simplul motiv ca proprietarul vrea sa se inmute in imobil.am luat aminte la cele spuse si am eliberat apartamentul mutandune cu chirie in alt parte cheltuieli destul de mari chiria avans,garantie ,masina pt transport etc,problema mea este ca nu am platit facturile fiind o suma foarte mare am discutat cu propietarul sa platesc esalonat sa fie totul in regula numai ca ne forteaza ca pana la sfarsitul lunii sa achitam o suma exagerat de mare si toti banii gramada ,amenintandune ca ne deschide dosar penal pentru distrugere si furt ....intre timp am ramas amandoi fara loc de munca ,ce este de facut in acest caz
Desfasurati demersuri pentru solutionare amiabila
Discutati transant cu proprietarul ca este responsabil si poate raspunde pentru neincheierea de contract de locatiune in forma scrisa si incalcarea legii prin neinregistrarea contractului la autoritatea fiscala
Chirii
mihaelasoltinschi
Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)