avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare

am o mare problema:(
sunt functionar public si am promovat pe o alta treapta de salarizare.S-a facut toata documentatia inainte de examen,s-a primit avizul de agentie pt examen.Totul e ok,am trecut examenul.Acum trebuie sa astept mult si bine pana pana se gandesc cei de la agentie sa-mi dea nu stiu ce aviz..altul care se da dupa examen....si aceia pt ca au mult de treaba,il da dupa o luna sau 2.Intre timp la institutia noastra nu se da dispozitie de marire de salar pt ca nu e avizul al 2-lea.Pai e normal atata timp cat am promovat examenul,nu au fost contestatii..etc. AJUTATI-MA!
Adresati-va cu un memoriu AgentieiNationale in acest sens
Trebuie sa fie o eroare. Avansarea in treapta de salarizare pentru functionarii publici se face in conditiile art. 33 din OG 6/2007 modificata si completata prin OUG 9/2008, prin transformarea postului ocupat, la propunerea sefului de compartiment, in conditiile indeplinirii criteriilor de performanta la evaluarile anuale. Nu se organizeaza nici un fel de concurs/examen pentru avansarea in treapta de salarizare. Concurs/examen se organizeaza doar pentru promovarea in grad profesional, in clasa sau pe o functie publica de conducere, cu respectarea procedurii prevazute de HG 611/2008.
kyandra...mii de scuze.:sorry: in clasa am promovat din principal in superior...:">
Oricum, felicitari:D Cat despre avizul final, care trebuie acordat de ANFP pentru transformarea postului dupa stabilirea rezultatelor finale ale concursului/examenului de promovare in grad profesional, o solutie: "umana": rugati responsabilul de resurse umane sau cine s-a ocupat de organizarea concursului sa mearga la ANFP la inspectorul care raspunde de judetul dvs/mun. Bucuresti si sa vb. direct (eu am avut experiente placute cu personalul ANFP din acest punct de vedere) sau prin "prietenul unui prieten" (vechiul obicei romanesc)... Nu sunt cele mai elegante moduri de rezolvare, insa au efecte mai rapide decat caile oficiale:D Succes!!
da...asta am incercat ...s-a dat cateva telefoane cu mii de rugaminti,ei au zis ca da se rezolva dar nu am primit nimic.Speram ca totusi undeva in lege exista o portita si eu nu o stiu...ceva de genul ca se poate da dispozitie de cand ai promovat.Mi s epare aberant...imi dai aviz ca sa promovez....iau examenul,nu exista nici o contestatie...si tb sa mai astept pana dai tu alt aviz...si uite asa eu pierd la salar..#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport final promovare in clasa klaudia772001 klaudia772001 Conform ordinului 10280/2008 se trimite ANFP-ului raportul final al examenului de promovare in clasa a functionarului public in original. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Avansarea in trepte de salarizare, promovarea in grad si in clasa a functionarilor publici adon adon 1.Am observat la mai multe primarii din tara ca propun in consiliul local aprobarea avansarilor in trepte de salarizare si nu inteleg de ce. Inteleg pentru ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)