avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Punere sub interdictie judecatoreasca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Punere sub interdictie judecatoreasca

Stau cu bunica mea si am grija de ea, are dementa mixta(adica pleaca de acasa, face trasnai daca scapa putin nesupravegheata, aiureste, etc, trebuie supravegheata tot timpu).Am fost la comisie de incadrare in grad de handicap, si a dat gradul 2 (Accentuat), valabilitate 6 luni (Noiembrie), sunt nemultumit de gradul pe care i-au dat, am facut contestatie si trebuie sa astept, ma gandeam ca daca o pun sub interdictie judecatoreasca, cu hotararea judecatoreasca si copia de la actele medicale facute de expertiza medicala dispusa de procurorul de caz, le atasez la dosar pt comisie de handicap, poate ca-i acorda gradul 1 cu insotitor.
Va rog sa-mi dati un sfat. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. soacra mea are demență grad accentuat. desi este ... Iici Iici Bună ziua. Soacra mea are demență grad accentuat. Desi este mult mai rau,necesita supraveghere permanentă, nu se descurca deloc singura,comisia a decis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc împreună cu mama mea în varsta de 81 ... Floripolpoz Floripolpoz Bună ziua! Locuiesc împreună cu mama mea în varsta de 81 de ani. Anul trecut a fost diagnosticata cu demență mixtă. După evaluarea comisiei de ... (vezi toată discuția)