avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

Stie cineva cand intra in vigoare noul cod penal? Pe saitul MJ se spune ca pe 1 sept 2006 iar avocata mea imi spune ca pe 1 sept 2005 nu stiu ce sa mai cred! Oare avocata ma duce cu vorba? va rog foarte mult sa-mi raspundeti !!!!
Cel mai recent răspuns: flaviusnet , utilizator 23:37, 5 Iulie 2005
in 2006.
initial urma sa intre in vigoare la 1.06.2005 dar s-a amanat pentru 1.09.2005
este vorba de 1 sept 2006.Dar cine mai stie oare ziua exacta?personal ma simt incantat de amanare,in vederea ex la inm.oricum,nu se producea marea schimbare in bine prin noul cod.au mai ametit putin niste termene,au introdus niste infractiuni la presiunea UE si cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor pentru drepturi de autor catre upfr si ucmr ada MIHAELA08 MIHAELA08 Buna ziua de curand am preluat administrarea unei societati ce are ca punct de lucru un bar , in care utilizez un televizor cu abonament la o retea de ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare noul cod penal ? stochelrodu stochelrodu Am auzit ca daca intra noul cod penal in vigoare se micsoreaza pedepsele cu inchisoarea? Este adevarat ca vor vi eliberati cei care sunt in inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal? khalima khalima E adevarat ca a intrat in vigoare noul cod penal? Stie cineva ceva? Am auzit la tv ... Care e? ... lg. 301/2004? (vezi toată discuția)