avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil

Buna ziua
Intrebarea mea este:
Pot bunicii cumpa=D>ra dreptul de nuda proprietate a unui imobil pe numele nepotului major si totodata dreptul de uzufruct viager pentru fiica casatorita ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dorina13 , utilizator 21:12, 21 Mai 2014
Nu, de cumparat isi cumpara fiica, respectiv nepotul. BUnicii pot dona banii de pret, dar trebuie tinut seama ca donatia se poate desfiinta in anumite conditii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil cu drept de uzufruct viager marius_br marius_br Doresc sa cumpar un imobil care are trei coproprietari si un beneficiar al unui drept de uzufruct viager (in conexiune cu doi dintre proprietari). Daca toti ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare - cumparare imobil catre minori auriciu auriciu Buna ziua, Parintii mei proprietari a doua apartamente vor sa faca act de vanzare - cumparare nepotilor lor ( copii mei ) in varsta de 3 ani respectiv 9 ani. ... (vezi toată discuția)
Donatie intre frati petruta1958 petruta1958 Buna ziua, vreau sa va rog sa-mi explicati cum se poate face o donatie intre frati in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cam 50 mp eu cu sotul in ... (vezi toată discuția)