avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... HG 392 despagubiri persoane fizice depuneri CEC pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

HG 392 despagubiri persoane fizice depuneri CEC pentru autoturisme

Buna ziua! am cinci carnete cec, din care doua cu doband si castiguri in autoturisme, doua cu dobanda si unul cu dobanda si castiguri., toate dinaninte de 1989.
ca urmare a hotararii de guvern 392/20014 prin care stabilesste modalitatea de despagubire a persoanelor fizice care au constituit depozite la cec in vederea achizitionarii de autoturisme, eu inteleg ca doar pentru cele doua carnete pe care le am ma pot adresa c.e.c.ului?
ma interesa procedural, daca e cineva care a facut sau se pregateste sa faca acest lucru?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:48, 21 Mai 2014
cred ca nu va incadrati pt niciunul.
Despagubirile sunt pt cei cera au depus bani sa isi ia masina, nu pt cei care puteau castiga una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume depuse la cec lelia1952 lelia1952 Familia mea detine patru carnete cec in valoare de 100 000 lei vechi fiecare din 15 nov 1996. As dori sa stiu daca avem dreptul la despagubiri si daca da, care ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)