avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate procura fara termen facuta in SUA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate procura fara termen facuta in SUA

Ce termen de valabilitate are o procura speciala autentificata, emisa in SUA, fara mentiune pentru termen de valabilitate, data pentru intocmire de acte legale de inchiriere si instalare utilitati, data pentru imobilul (apartament) nominalizat in procura? Daca puteti, sa-mi indicati actul juridic de reglementare.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 12:27, 21 Mai 2014
În eventualitatea în care nu este prevăzut, respectiv stipulat un termen de valabilitate în cadrul procurii, având în vedere țara unde se va folosi efectiv această procură, potrivit art. 2015 din noul Cod Civil termenul este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui imobil al carui proprietar e in strainatate ContSters138549 ContSters138549 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu vanzarea unui apartament. Care sunt actele necesare pentru vanzarea unui imobil si care sunt conditiile ce ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei procuri free4_more free4_more Buna seara, Vreau sa va explic o situatie, poate imi da si mie cineva un raspuns. Acum 4 ani si 2 luni aprx am facut procura cuiva sa poata sa vanda un teren ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura leusan leusan O procura speciala intocmita cu 10 zile inainte de aparitia noului cod civil ,cat are valabilitate daca nu este specificat termenul in ea.? (vezi toată discuția)