avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tardivitatea introducerii cererii, șanse în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tardivitatea introducerii cererii, șanse în recurs, continuarea executãrii silite

Buna ziua.
O persoana a facut contestatie in tribunal la o executare silita.Contestatia a fost respinsa pe motiv de intarziere a depunerii dosarului.Avocatul a depus dosarul cu patru zile intarziere.S-a aflat acest lucru cand s-a pronuntat sentinta.Pronuntarea s-a facut cu drept de recurs in 15 zile.Mai are persoana respectiva vreo sansa de castig daca face recurs?In aceste 15 zile partea intimata poate merge mai departe cu executarea silita sau asteapta sa treaca termenul de recurs?
Executarea silita va fi continuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Solutia - irevocabil, se mai poate face ceva? VILISOR VILISOR am avut un proces pentru o contestaţie la executare, la judecatoria Panciu mi s-a respins cu motivul de tardivitate a contestatiei privind titlul executor, la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silită am executat-o pe fosta soție ... Dan Mihai Dan Mihai Contestatie la executare silită Am executat-o pe fosta soție , pentru neplata pensiei de întreținere , a minorului pe care la părăsit în Germania , ... (vezi toată discuția)