Contestatie la executare silită
Am executat-o pe fosta soție , pentru neplata pensiei de întreținere , a minorului pe care la părăsit în Germania , suma destul de mare în jur de 450,000 mil, Executarea silită a fost pe 11.11.2020 rămas definitiva și fără cale de atac .
Fosta sotie a făcut Contestație la Executare , Abia pe data de 7.12.2020 ,
Întrebare: Contestația poate fi Respinsă Pe motiv ca nu a respectat termenul de 15 zile și de ce pana astazi nu sa pronunțat instanța asupra Contestației formulate de fosta soție la executare silită .
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate fi suspendată ca tardiv formulată, dacă dvs în termenul legal depuneți întâmpinare și invocați excepția de tardivitate a depunerii contestației.
De asemenea puteți combate motivele expuse în contestație, și cereți respingerea contestației.
Trebuie contra-atacat și asupra acțiunii de contestație. Este bine să atacați pe mai multe fronturi.
Dacă instanța constată ca nu este tardiv depusă, vă mai rămâne sa motivați respingerea contestației în sine.
Nu, apărările se fac concomitent si nu in timp sau in mod subsecvent. Pe legea veche merge cu strategii imprevizibile si surprinzătoare dar pe legea noua nu se mai poate.Erau insa si prea putini avocatii care sa fie atât de diabolici încât sa ii surprindă pe toți in ultimul moment cu aparari excepționale.Nu mai este ce era si regula este aceea ca avocatii nu au fost interesați de aparari super sofisticate in condițiile in care avocatura nu mai pare sa aibă direcția spre arta ci spre afacere.
In prezent, daca nu îți angajezi avocat foarte bun de la inceput poți pierde procesul deoarece nu se mai poate ca in trecut...
Eu eram foarte avantajat de legea veche pentru ca nu depindeam de ceea ce s-a facut mai inainte in cele mai multe situații.
Pentru a se analiza tardivitatea dar și alte aparari trebuie mers la.dosar.
Tardivitatea nu merge invocata aiurea fara a se vedea ce este dosar pentru ca nu sti despre ce este vorba in concret .