Locuiesc impreuna cu parintii, fratele si sotia mea. Anul trecut in toamna parintii mei au plecat in concediu in strainatate, acasa a ramas doar fratele meu, eu si sotia stand la socrii mei deoarece in aceea perioada a nascut sotia si am avut nevoie de ajutor in primele luni de dupa nastere, fiind o nastere cu complicatii. in aceasta perioada eu am trecut o singura data pe acasa, fratele meu fiind singurul care a stat in casa (singur) toata periada in care parintii au fost plecati in concediu. La intoarcerea din concediu, ai mei au observat ca 80% din aurul din casa disparuse. s-a chemat politia, s-au luat amprente de pe cutia cu valori, nu s-au gasit amprente de nici un fel), s-a luat butucul de la usa, s-a constatat ca butucul nu a fost fortat, si s-a ajuns la concluzia ca bunurile puteau fi luate numai de catre cineva din casa, cineva care a fost in casa in periada aceea, sau cineva care are chei de la casa. s-au laut declaratii de la toate persoanele in cauza si nu s-a ajuns nici unde, evident nimeni nu stie nimic. acuma suntem toti chemati la testul poligraf.
intrebare mea este: dupa toate aceste "anchete" in urma carora nu s-a ajuns nici unde, cine poate cere tuturor persoaneloe implicate supunerea la testul poligraf? parintii sau asa sunt demersurile?