avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa mijloc fix

cum se poate repara o greseala rezultata din pierderea unui mijloc fix ,ca urmare a unei reorganizari a societatii,in noua societate creata, aceasta fiind omisa a se preda,inscrie si deschide fisa.poate comisia de inventariere sa deschida fisa mijloc fix sau trebuie sa propuna aprobarea deschiderii fisei numai dupa obtinerea acceptului consiliului de administratie?
A-ti "pierdut" mijlocul fix sau a-ti omis sa-i faceti fisa?
Una e sa pierzi un computer de pilda si alta este sa nu ai fisa completata cu datele de rigoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala contabila la divizarea societatii roy roy dragi colegi am o problema la serviciu si nu stiu sa-i dau de cap.astept opinia fiecaruia dintre dumneavoastra ,orice sfat poate fi util; speta: cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Inventariere dorel13 dorel13 AM FOST NUMIT INTR-O COMISIE DE INVENTARIERE DE PREDARE PRIMIRE GESTIUNE SI AM NEVOIE DE AJUTOR. NU POT SCOATE DE PE NET FORMULARE DE : DECLARATIE INVENTAR ... (vezi toată discuția)
Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)