avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp de lucru medici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp de lucru medici

Daca poate cineva, va rog sa-mi spuneti ce acte normative reglementeaza timpul de munca normal la medici si farmacisti. Din cate stiu pot presta timp redus de munca de 6 ore si sa fie platiti la 8 ore. Stie cineva ce Lege reglementeaza acest program si plata in acest mod?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 13:51, 6 Mai 2009
Incercati urmatorul link:

[ link extern ]
am gasit informatia cautata si va multumesc foarte mult
Cu multa placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ture de noapte- farmacie negrila_cristiana negrila_cristiana buna ziua, avem urmatoarea situatie. farmacie deschisa non stop. alte farmacii din acelasi lant cu program normal sau in ture de 8 ore. farmacisti ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de lucru de la 8 la 6 ore simion maria simion maria buna ziua!va rog sa imi spuneti si mie daca se poate reduce timpul de lucru de la 8 la 6 ore din probleme economice fara sa se incheie nici un act aditional ... (vezi toată discuția)
Norma redusa la gravide? smeagull smeagull Buna ziua, Salariata gravida beneficiaza de reducerea programului normal de 8 h, la 6h/zi (in baza adeverintei medicale, conform OUG 96). Salariatei i se ... (vezi toată discuția)