avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare prin publicitate
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare prin publicitate

In cazul in care o autoritate fiscala a emis un act administrativ fiscal, nu a facut demersuri in vederea comunicarii sub semnatura sau prin posta cu confirmare de primire a actului, trecand direct la afisarea pe internet a anuntului colectiv, se poate cosidera acest act ca fiind comunicat destinatarului? Produce efecte juridice aceasta modalitate de comunicare?
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 11:58, 6 Mai 2009
Nu produce efecte deoarece nu vi s-a comunicat direct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anca voica anca voica Din ce an nu mai exista obligativitatea fiscului de a trimite deciziile de impunere la adresa contribuabilului? Daca nu am primit decizia de impunere mi se ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar pentru neplata impozitului auto pe 2011 delikadin delikadin buna seara. am constatat ca mi au fost blocate conturile bancare pentru neplata impozitului auto aferent anului 2011.nu am primit somatie nu am primit ... (vezi toată discuția)
Actele administrative fiscale florin11111 florin11111 Buna ziua .Sunt nascut in 1987,nu am lucrat pana acum niciodata si zilele trecute am observat ca pe site-ul primariei orasului in care m-am nascut figurez ... (vezi toată discuția)