avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea in familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea in familie

Buna seara, as vrea sa va cer o parere privind urmatoarea speta. Atunci cand un parinte decedeaza iar succesorii sunt sotul si doi copii, iar ca mostenire sunt 3 hectare de pamant, dupa impartirea pamantului sotul supravietuior,poate sa isi vand partea lui de pamanat unuia dintre copii,fara a cere acordul celuilalt?
Cel mai recent răspuns: adrianparpala12345 , utilizator 19:51, 21 Mai 2014
da, daca e sanatos mintal, poate face ce doreste cu averea lui.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul (actul) de donatie poate fi contestat in tribunal? unait29 unait29 Buna ziua , Am si eu o problema la care nu gasesc raspuns.. Bunica mea are 2 copii ( unul este decedat) ,iar de la fiecare copil cate un nepot. Ea doreste sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire mr.stefy mr.stefy buna seara in primul rind vreau sa stiti ca nu am copii si de curand sint vaduva averea mea consta in;;1casa pe care sotul meu amostenito de la parintii lui ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Adina Sfetcu Adina Sfetcu Unchiul meu a recuperat de la stat 7-8 hectare pământ agricol moștenire de la părinții lui. Soția lui a decedat in 2017 si el vrea sa deschidă ... (vezi toată discuția)