avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In 2009 fratele meu a imprumutat o suma de bani de la o banca cu actul de identitate pe care are domiciliul acelasi cu al meu. In 2011 cand mama noastra a incetat din viata la succesiune fratele meu a primit o cota de 1/4 din casa pe care ulterio mi-a cedat-o mie printr-un act de donatie.De restituit imprumutul fratele meu nu a mai restituit decat o mica parte.Am primit notificari de la banca,apoi somatii de la o firma foarte cunoscuta de recuperatori fara sa se intample nimic. Astazi insa am primit un ordin de executare silita la domiciliul meu de la un executor judecatoresc.Precizez ca la adresa unde locuiesc si isi are si domiciliul pe actul de identitate fratele meu acesta nu are nici un fel de bun banesc sau material.As avea cateva intrebari:1.Ce bunuri pot ridica executorii daca totul e pe numele meu ? 2.Daca astazi am primit plicul in cat timp ma pot astepta sa se faca aceasta executare ? 3.Se poate anula in vreun fel actul de donatie din 2011 la acest sechestru ? 4.Daca executorul nu gaseste nimic ce se intampla in continuare ? Care e urmatorul pas ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:30, 21 Mai 2014
Pana cand a platit fratele imprumutul ?
Din august 2010 n-a mai platit nimic.
Ar trebui sa conteste executarea, invocand implinirea termenului de prescriptie, contestatia se depune in termen de 15 zile la instanta care a incuviintat executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut bani bogda_24 bogda_24 este in regula un asemenea contract? il autentificam la notar. mai trebuie si altceva? Contract de imprumut Incheiat astazi ... (vezi toată discuția)
Perimare executare? doina_dana doina_dana Buna ziua, Acum 6 luni,pe 2-3 iunie am primit acasa vizita unui executor judecatoresc care a intocmit un proces-verbal deoarece incepuse sa faca actele pt ... (vezi toată discuția)
Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)