In 2009 fratele meu a imprumutat o suma de bani de la o banca cu actul de identitate pe care are domiciliul acelasi cu al meu. In 2011 cand mama noastra a incetat din viata la succesiune fratele meu a primit o cota de 1/4 din casa pe care ulterio mi-a cedat-o mie printr-un act de donatie.De restituit imprumutul fratele meu nu a mai restituit decat o mica parte.Am primit notificari de la banca,apoi somatii de la o firma foarte cunoscuta de recuperatori fara sa se intample nimic. Astazi insa am primit un ordin de executare silita la domiciliul meu de la un executor judecatoresc.Precizez ca la adresa unde locuiesc si isi are si domiciliul pe actul de identitate fratele meu acesta nu are nici un fel de bun banesc sau material.As avea cateva intrebari:1.Ce bunuri pot ridica executorii daca totul e pe numele meu ? 2.Daca astazi am primit plicul in cat timp ma pot astepta sa se faca aceasta executare ? 3.Se poate anula in vreun fel actul de donatie din 2011 la acest sechestru ? 4.Daca executorul nu gaseste nimic ce se intampla in continuare ? Care e urmatorul pas ?
Ar trebui sa conteste executarea, invocand implinirea termenului de prescriptie, contestatia se depune in termen de 15 zile la instanta care a incuviintat executarea.