as dori sa stiu si eu cum pot obliga mama copiilor mei minori sa revina in tara pentru a se ocupa de cresterea si educarea celor doi copii minori ai nostri,tinand cont ca eu mai am incredintati 2 copii spre crestere si educare dupa divortul pronuntat aceasta sustraganduse de la obligatiile parentale,precizez ca in urma convietuirii,intre noi au rezultat 4 copii,doi in timpul casatoriei,doi dupa divort
acum toti acesti copii sunt cu mine,eu sunt singur,cu munca si cu cresterea si educarea acestora,ce sa nai fac daca ea refuza sa vina sa se ingrijeasca de cei mai mici care au varste cuprinse de 5 si respectiv 8 ani?
Nu puteti. Puteti sa ii cereti bani sa ii cresteti sau sa o obligati prin instanta.
Daca e deja obligata de instanta sa plateasca pensie si nu se achita macar de aceasta obligatie, puteti sa ii faceti plangere pt abandon de familie.
eu as dori doar sa isi indeplineasca obligatiile materne ca sa zic asa,nu a fost obligata de instanta insa cred ca are si ea responsabilitati ca si ,,mama''
daca as putea sa cresc copiii singur as face-o insa nu pot.vreau doar sa fie obligata sa revina alaturi de cei doi copii mai mici macar,ceilalti mi-au fost incredintati spre crestere si educatie prin sentinta de divort care a ramas definitiva
daca lucreaza in alta tara fara forme legale , ce pot sa fac?vreau sa obtin un ordin judecatoresc de a-i interzice sa mai vina la vechiul domiciliu comun,deoarece aceasta nu contribuie cu nimic la cresterea si educatia minorilor