avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca neinchis din 2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca neinchis din 2008

Buna ziua
Am descoperit acum ca nu s-a inchis un contract de munca din 2008.
Ce se mai poate face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 22 Mai 2014
Mergeti la fostul dvs angajator si discutati cu acesta problema neinchiderii c.i.m..
Fostul angajator a descoperit aceasta problema cand a schimbat contabilul si nu stie unde sa se duca; ptr. ca nu o mai qaseste pe fosta contabila
Fostul angajator a emis, la vremea respectiva, decizia de incetare a c.i.m.?
Nimeni nu-si aduce aminte sa se fi facut vreo decizie de incetare; cautand prin dosaul personal nu se gaseste nici-o cerere de incetare si nici pe persoana care a plecat.
Toata lumea stia ca aceasta societate este fara salariati.
In acest caz, angajatul face o solicitare de incetare a c.i.m. la data respectiva, iar angajatorul va emite decizia de incetare a c.i.m.

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)