avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA la ANAF

Buna ziua,
As dori sa stiu ce declartii trebuiesc depuse la ANAF pentru radierea unui PFA in sistem real.
Iar alta intrebare ar fi daca in RJIP am inregistrat o factura in loc de chitanta ce se poate intampla. Am inregistrat factura pentru ca nu am primit chitanta. Am cumparat un produs care mi-a fost livrat acasa cu un curier care nu a lasat chitanta sau alt act.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:24, 22 Mai 2014
Dupa ce mergeti la registrul comertului si obtineti de la ei certificatul de radiere, mergeti cu el la finante unde in plus completati D200, D220, o cerere pentru scoaterea din evidenta si sa aveti registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar completate la zi.
Tocmai ce m-am intors de la ANAF unde am fost cu actele de la RC.
Mi-au dat un fluturas pe care scrie ca trebuie sa vin cu D070, D220, cerere inchidere dosar fiscal, copii acte RC si jurnalele.
Incerc sa inteleg de ce declaratia 070 si nu 200.
Trebuie si 200.
La 070 completati ( pe langa datele de pe prima pagina - de identificare) si sectiune F 2 2. Încetarea activitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Registre si impozite ii pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am infiintat un II (intreprindere individuala) in anul 2014. Va rog sa imi spuneti care sunt registrele care trebuie completate, care sunt ... (vezi toată discuția)