avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pretul unui abonament lunar pentru curs Zumba ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pretul unui abonament lunar pentru curs Zumba (aerobic)

1 --Vreau sa deschid un curs de Zumba si as dori sa stiu cum pot stabili pretul unui abonament lunar . Ma intereseaza daca exista un barem in regulamentul salilor de fitness in care trebuie sa ma incadrez( asta ca sa pot justifica pretul abonamentului in cazul unui control).
2-- Daca sunt angajat al unei institutii ,spuneti-mi va rog , pot executa si activitati separate ca PFA in acelasi domeniu ! Daca da ,in ce conditii ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Smart Tax Advisors , Contabil 22:12, 18 Iunie 2014
Nu exista un asemenea barem. Urmati doar legea cererii si ofertei si stabiliti tariful la cat considerati.
La ce fel de institutie va referiti, publica?
Daca este vorba de o institutie privata nu exista nici un fel de restrictii, puteti desfasura activitati pe PFA, puteti fi asociati in SRL-uri, atata timp cat nu ati semnat vreun acord de exclusivitate sau neconcurenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e mai bine sa-mi deschid? raul83 raul83 Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere ... (vezi toată discuția)
Sala de sport/ cabinet de nutritie ancanutr ancanutr Buna seara, intentionez sa deschid un centru de sanatate care va cuprinde un cabinet de nutritie, o sala de sport (fara aparatura de fitness) si un bar unde se ... (vezi toată discuția)
Modificare destinatie spatiu comercial ana_vilcea ana_vilcea Buna ziua o societate comerciala isi desfasoara activitatea la mezaninul unui bloc... activitate sala de fitness.....in cartea funciara spatiul are destinatia ... (vezi toată discuția)