avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor!!!!!!!!!!!!! impozit forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor!!!!!!!!!!!!! impozit forfetar

imi cer mii de scuze ca am deschis un nou topic,dar nu am stiut cum altfel sa pot posta.
va rog sa ma ajutati in problema pe care o am.
socrii mei au avut o firma care nu mai are activitate din 2005.firma a fost tinuta pe 0 pana acum .sunt 3 asociati si nu au nici masina pe firma,nici teren,nici cladire,doar sediul social care este casa in care locuiesc,casa care este pe numele amandoura.datorii la stat firma nu are ,este totul platit.declaratiile fiscale si bilanturile au fost depuse la adm fin si la ONRC.toate sunt la zi.vor sa inchida firma . ce ar trebui sa facem pentru a reusi sa scapam de ea in conditiile in care amandoi sunt pensionari si bolnavi.unde si unde ar trebui sa merg pt a rezolva . ce acte imi trebuie ,de unde iau formularele si cum trebuie sa procedez .daca aveti posibilitatea sa imi trimiteti modele din aceste formulare v-as fi recunoscatoare.mentionez ca eu nu ma pricep si nici sotul meu ,iar bani pt a plati un avocat care sa se ocupe nici nu poate fi vorba. va multumesc.adresa mea de mail este reli2you2001@yahoo.com.ID mess reli2you 2001
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 14:46, 6 Mai 2009
Cel mai bine ar fi sa va prezentati la Registrul Comertului de care apartineti . Va pun ei la dispozitie formularele si toate informatile de care aveti nevoie. Luati cunostinta si de taxele pe care trebuie sa le achitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 100 depusa incorect bestb bestb Buna ziua! Am depus decl 100 aferenta lunii oct 2009 cu impozit pe salarii. La luna respectiva trebuia (dar am omis) sa declar si impozit pe dividende. ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar sanatate alice53 alice53 buna seara, intreb pe cei care au aflat despre alta decl. inventar pt sanatate... daca trebuie depusa si pe zero cand nu ai CM sau s-au platit toate imp. ... (vezi toată discuția)