avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia inventar sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia inventar sanatate

buna seara,
intreb pe cei care au aflat despre alta decl. inventar pt sanatate... daca trebuie depusa si pe zero cand nu ai CM sau s-au platit toate imp. sociale de asigurari... intreb asta pt ca te obliga sa scoti certificat de atestare fiscala de la adm fin. si pt aceasta trebuie sa stai la coada sa depui dosarul si ti-l da peste 5 ,6 zile iar termenul este pe 15.02.2011.... am sunat la casa de sanatate si nu raspunde nimeni ca sa te lamureasca... voi ce-ati aflat?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:35, 7 Februarie 2011
si firmele care nu au obligati, chiar daca sunt achitate trebuie sa depuna declaratia inventar, nu am vazut sa scrie exceptie, certificatul fiscal are rolul de a confirma obligatiile achitate daca tot le aveti pe zero sau a confirma restantele, dupa caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar fnuass CC-MIH CC-MIH daca nu am obligatii restante la FNUASS si nici-o suma de recuperat mai depun declaratia inventar? (vezi toată discuția)
Declaratia inventar pt concedii medicale cristina dana bogdan cristina dana bogdan Ce intelegi prin \"accesorii\" la declaratia inventar pentru concedii medicale? Este vorba de declaratia care trebuie depusa pana la data de 15 februarie ... (vezi toată discuția)