avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl 100 depusa incorect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl 100 depusa incorect

Buna ziua!
Am depus decl 100 aferenta lunii oct 2009 cu impozit pe salarii. La luna respectiva trebuia (dar am omis) sa declar si impozit pe dividende. Mentionez ca nu l-am declarat nici macar cu 0. Ce pot sa fac in aceste conditii? Va rog sa ma ajutati. Este urgent.
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 16:16, 16 Februarie 2010
Trebuie sa depuneti o noua declaratie 100 pe luna oct 2009, numai cu impozitul pe dividende.
Nedeclararea acestui impozit in 2009 este purtatoare de amenda.
In acelasi timp exista posibilitatea sa depuneti aceasta declaratie impreuna cu o cerere catre Adm Fin de care apartineti, in care sa solicitati ca aceasta depunere sa fie sanctionata doar cu "avertisment".
Puteti avea castig de cauza daca:
- nu ati mai mai avut abateri de acest fel
- ati platit la timp si suma corecta aferenta impozitul pe dividende
- aveti un istoric "de bun platnic" la dosarul fiscal
Daca aceste puncte sunt indeplinite, trebuiesc mentionate in cererea amintita mai sus si e posibil sa fie luate in considerare.
Depinde mult de politica Adm Fin de unde apartineti.
Bafta!
Va multumesc pentru raspuns!
O zi usoara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa declaratia 100 turturea turturea Cum pot depune o rectificativa la declaratia 100/martie 2010, avand in vedere ca am trecut in declaratie doar impozitul pe salarii cu valoare zero iar ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl tommy22 tommy22 am infiintat un srl in luna nov.cand si ce declaratii trebuie sa depun? srl-ul nu are salariati. multumesc, (vezi toată discuția)
Declaratia 205 / 30.06.2011 iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Vreau sa competez declaratia 205 pentru impozit pe dividende si am o nelamurire: in fisa contului 457 ( dividende) perioada 01.01.2010-31.12.2010 ... (vezi toată discuția)