avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... lnlocuire sef de serviciu - functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

lnlocuire sef de serviciu - functionar public

Buna ziua
Sunt functionar public si va rog daca se poate un raspuns in legatura cu nelamurirea pe care o am in legatura cu modul de inlocuire de catre un functionar public a sefului de serviciu, in perioada in care acesta este in concediu de odihna.
Conform fisei mele de post (aprobata de Directorul general) eu il inlocuiesc pe seful de serviciu numai pentru o anumita problema de care sunt responsabil in mod curent.
In matricea de inlocuire a sefului de serviciu, se mentioneaza ca acesta este inlocuit, in urmatoarea ordine de catre colegul X, colegul Y si colegul Z( acesta sunt eu).
Intrebarea este daca inlocuirea se efectueaza strict in ordinea mentionata in matricea de inlocuire si este legal si sunt obligat sa il inlocuiesc eu pe seful de serviciu , avand in vedere ca sunt al treilea in matricea de inlocuire( si cel putin unul din cei doi este la serviciu) si la mine este mentionata numai o anumita problema pe care sa il inlocuiesc.
In cazul in care trebuie sa il inlocuiesc este corect sa mi se solicite inlocuirea sefului de serviciu atata timp cat colegul X si /sau colegul Y sunt la serviciu ( se face inlocuirea in ordinea matricei de inlocuire?).
Care este cadrul legal care mentioneaza aceasta inlocuire in ordinea mentionata in matrice a de inlocuire.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Tura de noapte mitza85 mitza85 Buna ziua, As dori sa stiu daca e legal sa fii pus sa inlocuiesti colegii aflati in concediu din tura de noapte pe tura de zi in fiecare luna, astfel ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de inlocuire a unei persoane Augusta2010 Augusta2010 In cazul in care secretarul comunei (X) este in concediu de odihna iar persoana care il inlocuieste (Y), potrivit fisei postului, este in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)