avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dispozitie de inlocuire a unei persoane
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dispozitie de inlocuire a unei persoane

In cazul in care secretarul comunei (X) este in concediu de odihna iar persoana care il inlocuieste (Y), potrivit fisei postului, este in concediu medical, dispozitia de inlocuire a acesteia (a lui Y) , in privinta atributiilor de secretar, nu poate fi avizata de legalitate de catre persoana (Z) care se doreste a o inlocui, nu? Presupun ca in aceasta situatie singura posibilitate ar fi aceea de chemare a lui X din concediu pentru a aviza dispozitia pentru ca Z sa-si poata indeplini atributiile? Dar daca X nu are posibilitatea de a reveni din concediu?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Augusta2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:11, 1 Iunie 2010
daca nici X si nici Y, nu au posibilitatea de a se deplasa, atunci primarul va emite dispozitia, neavizata pentru legalitate de catre secretar. sigur, cu referatul de rigoare, atasat la act. Prefectura va verifica, si nu va ataca actul in contencios...si gata. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii secretar ContSters135086 ContSters135086 buna seara, va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri: 1.sunt incadrata ca referent, grad superior, tr.1, este legal sa-mi fie delegate atributii secrerarului ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire sef de serviciu - functionar public lucic lucic Buna ziua Sunt functionar public si va rog daca se poate un raspuns in legatura cu nelamurirea pe care o am in legatura cu modul de inlocuire de catre un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere lavpop lavpop Buna ziua , Sunt sef serviciu intr-o companie cu capital de stat .Am negociat spor de conducere de 25 % din salariul de baza . Intrebarea este daca atunci ... (vezi toată discuția)