avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata banca MAPN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata banca MAPN

Buna ziua. sunt SGV in cadrul MAPN si vreau sa scot bani de la o banca..am intrat in concediu de crestere a copilului de pe data de 8.04.2014 si am fost la o banca, am completat adeverinta de venit la munca si am dus-o inapoi la banca.. apoi mi-au cerut niste documente si nu am inteles prea bine ce mi-au explicat in legatura cu norma de hrana si alte adeverinte de la munca pt concediul de crestere a copilului. la munca mi-au spus ca nu stiu ce sa imi dea si ma intrebam daca stie cineva strict ce documente sa cer de la munca. Va multumesc! o zi buna!
Cel mai recent răspuns: moisenicoleta89 , utilizator 10:50, 24 Mai 2014
Mergeti la banca sa va dea in scris ce vor.
mi-au dat in scris si m-am dus la munca sa imi dea dar au zis ca nu au auzit de asa ceva si n-au de unde sa imi dea.. am rezolvat intre timp cu altcineva sa scoata.. multumesc frumos pt raspuns! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata banca mapn moisenicoleta89 moisenicoleta89 Buna ziua. sunt SGV in cadrul MAPN si vreau sa scot bani de la o banca..am intrat in concediu de crestere a copilului de pe data de 8.04.2014 si am fost la o ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor chitamariana chitamariana Bună ziua L.am dat în judecată pe tatăl copilului. Cei de la serviciu au trimis la dosar doar salariul de bază. Persoana respectiva este cadru ... (vezi toată discuția)