avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sub control judiciar, as dori sa ma angajez
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sub control judiciar, as dori sa ma angajez

Buna ziua , sunt pus sub control judiciar de 7 luni, nu am voie sa parasesc raza localitatii in care sunt, as dori sa ma angajez cu acte ca sa mi se ridice aceasta restricitie .. am sanse daca ma angajez sa pot iesi din oras? Procurorul de caz a spus acum 2 luni ca nu o sa mai continue cu aceasta restrictie de a nu parasi localitatea,dar nici acum nu s-a adeverit ce a spus..
Incercati sa procedati asa.
Se poate inlocui cu masura de a nu parasi tara.
Puteti adresa si cerere in acest sens.
Procurorul care a luat măsura, dupa ce va audiaza,poate dispune prin ordonanta la cererea dvs motivată,dacă apar motive temeinice care justifică aceasta, înlocuirea sau încetarea obligatiilor dispuse iniţial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a nu parasii localitatea de domiciliu iullia91 iullia91 Buna seara.Am fost arestata timp de 100 de zile pentru contrabanda cu tigari si intr-un final mi s-a admis cerea de liberare sub control judiciar.Mi s-a impus ... (vezi toată discuția)
Mă aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. zilele de prezență la secția de poliție pentru a semna sunt luni, miercuri și vineri, pot semna și în altă localitate? Alex576 Alex576 Buna ziua! Ma aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. Cunosc obligatiile ce-mi revin si drepturile ce mi se restrictioneaza. Zilele de prezenta la ... (vezi toată discuția)
Nerespectare ainterdictiei de a nu parasi localitatea animacikaa animacikaa ce se intampla daca cineva nu respecta interdictia de a nu parasi localitatea? va fi arestat automat? (vezi toată discuția)