irinamayer a scris:
Avand in vedere ca ati mandatat pe cineva cu pregatirea si inchierea contractului de vanzare-cumparare si atata timp cat acest mandat nu a fost revocat puteti sa-l dati in judecata pe mandatat si sa-,l obligati sa-si execute mandatul sub sanctiunea de daune cominatorii.
Ce am inteles eu de la reprezentatul acelei societati este ca ei nu pot pregati toate actele fara o noua procura, de data asta pentru alta persoana reprezentand firma.
Desigur, mostenitorii fiind din zone diferite si mai ales batrani, inseamna sa se deplaseze de la Pitesti, Iasi catre Constanta doar pentru a semna o noua procura pentru ca persoana careia i-am dat noi procura s-a certat cu patronul si nu doreste sa-l ajute. Deranj/deplasare ce din punctul meu de vedere ar trebui suportat de catre societate. Nicaieri in vreo procura/ante-contract nu scrie ca trebuie sa-i eliberez n procuri si ca mostenitorii (90% >60 ani) sa se deplaseze de fiecare data cand doreste firma o noua procura.
Acum, daca de exemplu noi nu dam aceasta noua procura firmei iar ei nu pot termina la timp documentatia pentru actul final .. ce se intampla? Se considera ca am refuzat noi si trebuie sa platim de 3 ori pretul? Sau se considera ca promitentii cumparatori nu si-au respectat obligatia de a pregati actele finale si pierd avansul platit?