buna ziua,
am 2 contracte de munca 8ore si 2 ore la doua societati private diferite si sunt in concediu medical. este obligatoriu sa prezint cm si la societatea cu 2 ore? mentionez ca la societatea cu 2 ore pot desfasura activitate si de acasa (nu imi condioneaza prezenta)
astept raspuns urgent
va multumesc anticipat!
In cel mai rau caz veti returna indemnizatiile platite pentru concediul medical, inclusiv dobanzile aferente. Nu se pune problema de amendare a angajatorului.
1.nu am vazut niciun articol care sa incrimineze situatia pe care am expus-o mai sus, in baza carei legi as fii obligat sa returnez banii?, contractul la al doilea angajator este de 250 pe luna,si pe buna dreptate sunt bolnav altfel nu stateam atata in medical
2. chiar nu am stiut ca tb sa depun cm si la al doilea angajator .
3.statul nu pierde nimic dimpotriva nu plateste si al doilea medical.
va multum! astept raspuns
Concediu medical
levantica
Buna ziua,
o persoana care are concediu medical la o societate cu 8 ore si la alte doua societati cu 2 ore, are si concediu medical , cum trebuie sa procedeze ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
mpaul1952
Buna ziua
Lucrez cu contract de munca cu norma intreaga (8 ore) pe perioada nedeterminata si, in plus, am si un contract de munca cu jumatate de norma (4 ... (vezi toată discuția)