avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cale de atac : CONTESTAÞIE ÎN ANULARE SPECIALÃ - ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cale de atac : CONTESTAÞIE ÎN ANULARE SPECIALÃ - pentru litigii cu profesionisti-actiune in anulare la ordonanta de plata !

Buna ziua,

Poate cineva sa-mi spuna, daca in urma admiterii cererii in anulare a debitoarei pot formula CONTESTAŢIE ÎN ANULARE SPECIALÃ deoarece exista dovezi si afirmatii sub semnatura care nu au fost luate in considerare la emiterea solutiei?
Adica nici un document doveditor pt sustinerea cauzei mele(pt care am promit castig in prima instanta emitandu-se ordonanta de plata) nu a fost folosit precum nici afirmatia debitoarei ca recunoaste creanta (partial e drept) si ca este de acord sa plateasca, instanta anuland in totalitate ordonanta de plata aprobata de instanta precedenta , chiar daca debitoarea a recunoscut ca recunoaste si doreste sa achite.
Poate cineva sa-mi spuna daca pentru aceste motive (si inca multe dovezi care arata creanta certa etc care nu au fost luate in calcul) pot folosi ca si cale de atac CONTESTAŢIE ÎN ANULARE SPECIALÃ ? Sau in acest punct , cand instanta a admis cererea de anulare a debitoarei si a anulat ordonanta de plata, ce solutii de atac mai am, sau nu .

Va rog mult putin ajutor daca se poate !

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters322003 , utilizator 10:35, 24 Mai 2014
Oameni buni, nu stie nimeni ce cai de atac exista (sau nu) pt admiterea cererii in anulare a debitorului? Nu se mai poate recurs , am citit, din 2004 , dar altceva nu se accepta?

Va multumesc acelora care puteti sa-mi raspundeti :)
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, dar asteptam un raspuns mai clar , aceste articole le-am gasit si eu pe net, dar nu inteleg cum m-ar ajuta in cazul meu, de aceea aveam nevoie de raspunsul unui avocat macar. Intrebarea e simpla, am o ordonanta de plata cu cerere in anulare admisa si ordonanta anulata. Ce cai de atac maiam eu ca si creditor?? In afara de calea dreptului comun, care e lunga si grea !

Adica la art.318 (contestatie in anulare) ce inseamna exact, in practica : "motivele de modificare sau de casare. " in cazul meu? Ce as putea invoca eu acum cand judecatoarele au admis cererea in anulare? (eu stiu exact de ce au admis-o dar cum pot face sa fie reexaminat cazul, asta e ideea!!)

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie cerere in anulare cu mari suspiciuni ! rog ajutor! ContSters322003 ContSters322003 Buna ziua, As dori si eu un ajutor de specialitate la o problema cu o cerere in anulare. Pe scurt, sunt creditor intr-un dosar de ordonanta de plata, ... (vezi toată discuția)
Incheiere irevocabila respingere cerere reexaminare amenda judiciara Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca silicit opinie concreta, viabila si motivata in drept : [b]incheierea irevocabila de respingere a reexaminarii amenzii judiciare este supusa contestatiei in ... (vezi toată discuția)
Cale de atac a hotararii date in actiune in anulare - og 5/2001 Septimiu Bujgoi Septimiu Bujgoi stimati forumisti sunt intr-o mare dilema. societatea X a chemat societatea Z pe calea OG 5/2001 pentru plata unei sume de bani cu titlu de contravaloarea ... (vezi toată discuția)