Buna ziua,
As dori si eu un ajutor de specialitate la o problema cu o cerere in anulare.
Pe scurt, sunt creditor intr-un dosar de ordonanta de plata, debitoarea a facut cerere in anulare, a sustinut ca nu eu am generat contractul pentru care solicit plata creantei, ca nu recunoaste creanta, apoi in ziua emiterii solutiei a inmanat o nota de sedinta prin care spune ca recunoaste contractul adus, si creanta, dar ca recunoaste si este de acord sa achite o x suma (nu cea reala, dar macar admitea existenta creantei). am depus concluzii, am demontat cu probe orice afirmatie a debitoarei, apoi cu o zi inainte de solutie, debitoarea a depus concluzii si asa s-a amanat solutia inca o saptamana.
Ieri s-a dat solutia si desi debitoarea recunostea o parte macar a creantei si desi aveam dovezi depuse, incontestabile, instanta a admis cererea debitoarei si a anulat ordonanta in totalitate.
Intrebarea mea este, pentru ca este foarte dubios, pot solicita cumva o reexaminare de catre alti judecatori a dosarului? In afara de calea dreptului comun, pot sa contest cumva aceasta solutie? Pentru ca este clar ca nu si-a batut capul nimeni sa citeasca ceva din ce am depus la dosar, mai ales ca insasi debitoarea a recunoscut ca are o creanta, lucru ignorat complet, ordonanta fiind anulata in totalitate. Nu vreau sa par paranoic , insa debitoarea a schimbat av. pt cererea in anulare, iar actualul a fost judecator la aceasta instanta, pana de curand..... si acum este av .la Tribunalul din resp. localitate, av. meu fiind din alta localitate. Ma rog, e doar o parere...
Poate cineva sa ma sfatuiasca? Am un av. cu care m-am consultat pe toata perioada, este si el uimit de solutie si incearca sa ma ajute, insa as dori si alte pareri.
Multumesc tare mult de ajutor.