avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Solutie cerere in anulare cu mari suspiciuni ! Rog ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Solutie cerere in anulare cu mari suspiciuni ! Rog ajutor!

Buna ziua,

As dori si eu un ajutor de specialitate la o problema cu o cerere in anulare.
Pe scurt, sunt creditor intr-un dosar de ordonanta de plata, debitoarea a facut cerere in anulare, a sustinut ca nu eu am generat contractul pentru care solicit plata creantei, ca nu recunoaste creanta, apoi in ziua emiterii solutiei a inmanat o nota de sedinta prin care spune ca recunoaste contractul adus, si creanta, dar ca recunoaste si este de acord sa achite o x suma (nu cea reala, dar macar admitea existenta creantei). am depus concluzii, am demontat cu probe orice afirmatie a debitoarei, apoi cu o zi inainte de solutie, debitoarea a depus concluzii si asa s-a amanat solutia inca o saptamana.
Ieri s-a dat solutia si desi debitoarea recunostea o parte macar a creantei si desi aveam dovezi depuse, incontestabile, instanta a admis cererea debitoarei si a anulat ordonanta in totalitate.
Intrebarea mea este, pentru ca este foarte dubios, pot solicita cumva o reexaminare de catre alti judecatori a dosarului? In afara de calea dreptului comun, pot sa contest cumva aceasta solutie? Pentru ca este clar ca nu si-a batut capul nimeni sa citeasca ceva din ce am depus la dosar, mai ales ca insasi debitoarea a recunoscut ca are o creanta, lucru ignorat complet, ordonanta fiind anulata in totalitate. Nu vreau sa par paranoic , insa debitoarea a schimbat av. pt cererea in anulare, iar actualul a fost judecator la aceasta instanta, pana de curand..... si acum este av .la Tribunalul din resp. localitate, av. meu fiind din alta localitate. Ma rog, e doar o parere...

Poate cineva sa ma sfatuiasca? Am un av. cu care m-am consultat pe toata perioada, este si el uimit de solutie si incearca sa ma ajute, insa as dori si alte pareri.

Multumesc tare mult de ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters322003 , utilizator 15:40, 23 Mai 2014
puteti face o noua cerere pe fond, cu cheltuieli de judecata calculate la valoare.
Multumesc, o sa ma interesez ce implica exact solutia pe care mi-ati oferit-o.
Stie cineva, daca pot folosi CONTESTAŢIE ÎN ANULARE SPECIALÃ , sau revizuirea? desi din cate am citit cred ca mai degraba contestatia in anulare speciala, dar nu stiu exact unde se aplica, merge si pe necontencios? ideea este ca s-au ignorat (voit sau nu!?) niste dovezi si chiar afirmatii prin semnatura, care ar fi schimbat total solutia si pentru care prima instanta mi-a dat castig de cauza !!

Multumesc mult tuturor celor care stiu ceva legat de subiect , iar daca este si unul avizat, mii de multumiri.
Cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac : contestaÞie În anulare specialà - pentru litigii cu profesionisti-actiune in anulare la ordonanta de plata ! ContSters322003 ContSters322003 Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna, daca in urma admiterii cererii in anulare a debitoarei pot formula CONTESTAŢIE ÎN ANULARE SPECIALà deoarece exista ... (vezi toată discuția)
Cale de atac a hotararii date in actiune in anulare - og 5/2001 Septimiu Bujgoi Septimiu Bujgoi stimati forumisti sunt intr-o mare dilema. societatea X a chemat societatea Z pe calea OG 5/2001 pentru plata unei sume de bani cu titlu de contravaloarea ... (vezi toată discuția)
!! urgent! contestatie tabelul de creante! irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Dupa inscrierea la masa credala, am primit notificare prin care mi se recunoaste inscrierea in tabelul creditorilor. Suma inscrisa este nu este ... (vezi toată discuția)