avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare imprumut

Buna ziua.Am dat bani cu imprumut cu hartie la notar si am ramas tot fara bani,pers.respectiva a vandut tot ce era pe numele ei.executorul zice ca nu poate vinde masina care e pe numele sotului ei.Asa este?Daca o dau in judecata nu o inchide?Nu se poate ca excrocii sa nu poata fi pedepsiti,pe unii ii inchid ca au furat o gaina iar excrocii nu,ca sa poata excroca pe altii.Va rog sa-mi raspundeti si daca se poate sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: angelabo , utilizator 23:26, 3 Decembrie 2014
Nu poate vinde masina sotului daca datoria e proprie a sotiei. Daca bunul e in cel mai bun caz comun, puteti cere partajul acelui bun, sa puteti executa partea sotiei.
Nu are nici venituri salariale ?
nu are,pt.ca are o firma de transport cu 2 camioane,unu am inteles ca e luat in liesing si nici acolo nu a platit iar celalalt cred ca a facut ea ceva si nu mai e pe numele lor.Sant asociati ea si sotul ei la firma.
Va rog sa-mi raspundeti daca o dau in judecata castig ceva?sau doar pierd timp si bani.Va multumesc
Ziceti ca ati apelat la un executor, nu aveti de ce s-o dati in judecata. Mergeti inainte cu executarea, poate se angajeaza, poate mai cumpara bunuri pe numele ei..
Nu conteaza ce bunuri are pe firma, nu executati firma, ci pe ea ca persoana fizica.
Daca nu are bani sau bunuri, nu aveti de unde recupera.
Unde as putea cere partajul?Am dat si firma in executare si nimic.Va rog frumos sfatuiti-ma.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sotul imi interzice sa circul cu masina proprietate comuna elena-marias elena-marias Buna...sunt in apropierea unui divort si sotul mi-a confiscat cheile masiini care este pe numele meu. ce e de facut? trebuie sa fac o plangere la politie? va ... (vezi toată discuția)
Casa copil daniroxana daniroxana Buna ziua. Numele meu este Gabriela. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Sunt divortata din 2008, avem impreuna un copil de 14 ani si o casa, nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat referitor la partaj cecilia11 cecilia11 am divortat, pe cale amiabila, la 31.03.2008; in iunie 2007, am platit unei firme, o suma de ......... EUR, pentru o masina de import (am primit pentru banii ... (vezi toată discuția)