avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal sau bilet intrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal sau bilet intrare

Buna ziua,
O intreprindere individuala care intr-un parc de distractii pune la dispozitie niste masini de distractie, pe baza unui tarif, este obligata sa aiba casa de marcat sau bilete cu valoare pentru serviciul efectuat.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: pedrobike , utilizator 20:01, 18 Martie 2015
Buna ziua .
Bonurile cu regim special,sunt indeajuns.
Acestea trebuie sa fie inregistrate in contabilitate .
Cu stima,
Marius Bote .
Buna seara . Avand in vedere noua lege OUG 28 actualizata 2015 , la primul paragraf spune - "Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale" .
Un carusel pentru copii amplasat intr-un mall trebuie sa emita bon fiscal sau sa inregistreze bilet de intrare(cum a facut pana acum societatea )...incasand numerar direct de la populatie ? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113 lavinia689 lavinia689 Am infiintat un pfa pe cod caen 0113..am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de narcat Monica -Elena Turta Monica -Elena Turta Buna seara! Daca detin o agentie imobiliara care presteaza servicii si catre persoane fizice dar incaseaza toti banii numai prin transfer bancar si nu lucreaza ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt activitate doar cu pj. shakuri shakuri Buna ziua. Intentionez sa infintez un PFA pentru activitatatea de \"\"Evaluator de risc la securitatea fizica\"\". Intrebarea este: Am nevoie de casa de ... (vezi toată discuția)