avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din spatiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din spatiu

este vorba de un apartament al parintilor mei si persoana primita in spatiu este sotul meu, dar care a facut si un scandal la care a fost chemata si politia.sunt in proces de divort cu el la stadiul de semnare a actelor la mediere, insa ma ameninta in fiecare zi si pe mine si pe copil si ne bate aproape zilnic.de aceea as vrea sa stiu cum sa procedez si cum sa l evacuez mai repede sau cum sa solicit in cel mai scurt tip macar oridin de restrictie.a semnat la mediere acordul divortului, dar definitivarea ar putea dura la judecator luni de zile.as vrea sa stiu cum pot solicita parintii mei evacuarea din spatiu cat mai repede a fostului sot mai ales ca si dupa divort el teoretic poate ramane in spatiu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 26 Mai 2014
Parintii dvs. nu sunt obligati sa il tina in spatiu, mai ales daca are un asemenea comportament.

Parintii pot solicita evacuarea acestuia.

Dvs. puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie, chiar daca nu s-a terminat divortul.
care sunt pasii pentru a obtine evacuarea din spatiu?la politie?la judecator?si cam cat tip dureaza pina la evacuare?
Actiune de evacuare depusa la instanta (mergeti la avocat), apoi hotararea judecatoreasca se pune in aplicare de executor si politie, asta daca nu vrea de buna voie...
oare ca timp?ar insemna o luna?
Nu, chiar si pe calea ordonantei presedintiale ar dura mai mult.
Puteti obtine dvs mai repede un ordin de restrictie.
Actionati pe ambele cai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

imobil proprietatea mea - fostul sot refuza sa plece- cum procedez? mariagirbea mariagirbea Buna ziua! Sunt divortata,imobilul in care locuiesc este pe numele meu,nu am sulta de platit,dar nu reusesc pe cale amiabila sa scap de a mai locui impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de un nebun miruna23 miruna23 Am identat actiune de divort si probabil ca divortul o sa se termine in septembrie dar urmeaza partea de partaj care am auzit ca poate dura si anii de zile . ... (vezi toată discuția)