avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare prelungire antecontract-vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare prelungire antecontract-vanzare cumparare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de "Notificare" - emisa de catre promitentul vanzator - privind prelungirea unui antecontract de vanzare cumparare.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:40, 25 Mai 2014
recomandat ar fi sa apelati la un avocat care in cadrul consultatiei sa o redacteze. pe net puteti gasi indrumari sau modele incomplete vis a vis de speta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare/cumparare locuinta liliana_S liliana_S Bunaziua, am urgenta nevoie de ajutorul Dvs. sunt plecata de 13 ani din tara si este normal ca nu cunosc toate legile. mama mea doreste sa vanda casa ... (vezi toată discuția)
Recurare avans antecontract. Claudiuz88 Claudiuz88 Salutare! In Septembrie 2019 eu si sotia mea am vrut sa cumparam un apartament cu banii Cash. Am facut antecontract la notar si am achitat 2000 Euro avans si ... (vezi toată discuția)