avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Imputernicire semnare contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Imputernicire semnare contract de vanzare cumparare

O persoana juridica ( SRL ) poate imputernici o alta persoana juridica ( SRL ) , printr-un act autentificat sau nu, sa semneze un contract de vanzare cumparare in numele acesteia?

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:37, 25 Mai 2014
Sigur domnule, se poate, de ce sa nu se poata. Numai ca mandatul pentru semnarea unui act autentic, trebuie sa fie la randul lui autentic (la o adica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele hotararii aga ptr srl Florycel2009 Florycel2009 Se poate prin hotararea AGA sa fie imputernicita o persoana dinafara SRL-ului sa cumpere un teren pentru societate?Multumesc. (vezi toată discuția)
Procura vanzare teren Sgb Sgb Buna ziua. Mama este in strainatate si doreste sa vanda un teren pe care il are in Romania. Cum nu se poate prezenta la semnatul actelor ii face procura unei ... (vezi toată discuția)
Mama la azil - sora mea doreste partaj gugutza gugutza Buna ziua ! Cine ma poate ajuta, oare ? In anul 1991 am cumparat apartamentul pe care îl ocupam împreuna cu mama mea din 1978. L-am achitat in totalitate, ... (vezi toată discuția)