buna ziua ,problema mea este urmatoarea vecinul meu si-a dezvoltata o afacere cu solarii,la aproximativ jum metro de gard si-a construit un solar de 3 metrii nu mai am lumina in casa,curtea mea avind 1000 mp,iar acest domn isi desfasoara activitatea pe hectare intregi ,intre solar si curtea mea acesta isi tine tractorul si alte utilaje,chiar sub fereastra dormitorului meu utilaje pe care le foloseste non stop ,deci liniste nu mai am ,intimidate in curtea mea deloc deoarece pe acolo trec zilnic muncitorii desi pe partea cealalta de solar este drum ,pe care acest domn pretinde ca este proprietate private si drept urmare are parcata o dubita de-a curmezisul drumului ca sa nu poti trece pe drum,problema este si mai grava in conditiile in care acest domn impreuna cu 10 baieti inarmati cu bate si electrosocuri ,umbla noaptea pe strada in jurul orelor 12-1 noaptea sum pretextul ca vin hotii,daca am rugat sa nu mai deranjeze la acea ora pt ca a doua zi mergem la serviciu,copilul la scoala ,unul dintre cei 10 platiti de acest patron a sarit cu bata sa ma omoare exact asa mi-a spus l-au tinut ceilalti altfelnu va mai scriam aceste randuri ,daca l-am sunat pe patron sa ii explic ce fac angajatii lui acesta a vrut sa dea cu masina peste mine ,sugerindu-mi sa ma mut din zona daca nu-mi convine,ma amenintat ca o sa puna si camera de luat vederi daca tot ma pling ca nu am intimidate,si o sa-si angajeze si o firma de paza care o sa ma puna la punct am citat,am solicitat derviciul 112 de 3 ori ,copilul tipa in casa ca ma omoara ,ce credeti a venit un politest de la politia locala ,care nici macar nu a intrebat cum se numeste individual care a vrut sa ma loveasca cu bata ,mi-a spus sa merg a doua zi la politie ,intreb ce sa fac la politie daca atunci cind I-am solicitat nu au venit ,domnul in zona face legea impreuna cu primarul,ce sa fac ? cui si in ce mod sa ma adresez mi-e teama va spun din suflet ,pentru mine ,pentru copilul meu de 10 ani mi-e teama ce sa fac?va rog ajutati-ma ,va multumesc din suflet
Nu prea aveti ce sa faceti decat sa depuneti o plangere la politie, dar nu stiu pe ce motiv, caci treaba cu solarul langa gard si cu tractorul si cu munca campului nu prea aveti ce sa contestati caci este terenul lui si este o treaba de instanta si nu de politie, iar dpdv penal deocamdata nu v-a facut nimic, ci doar va amenintat (desi si amenintarea este o infractiune daca aveti cu ce si cum sa o dovediti). Este o situatie tensionata acolo, dar care nu prea vad unde ce puteti reclama dpdv al legii. Aveti la dispozitie 2 solutii:
1) plangere la politie (dar nu la politia locala, ci la cea nationala), iar daca nu se intampla nimic, 2) plangere la parchet.
Tulburare proprietate
paula38
Buna ziua,problema mea este urmatoarea,in stinga casei mele cind am cumparat era un teren plin cu maracini intre timp ,cineva a cumparat si si-a dezvoltat o ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor?
caradis
Buna ziua . Va rog am si eu o problema. Am o prietena care detine o casa cu chitanta de mana din 1986. A incercat sa faca acte dar a ramas doar uzucapiunea . ... (vezi toată discuția)