avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere la locul de munca dupa concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere la locul de munca dupa concediu crestere copil

Buna ziua,
va rog ma puteti ajuta:
copilul implineste varsta de 2 ani pe 9 iulie, mama se va intoarce la job pe cel tarziu pe 10 iunie sau trebuie neaparat inainte ca copilul sa implineasca varsta de 1 an si 11 luni?tatal nu doreste sa intre o luna in concediu cresere copil.
mulumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:31, 26 Mai 2014
1. Daca tatal copiluli indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) atunci, fie ca intra sau nu o luna in CCC, dvs. veti beneficia de CCC numai pana inclusiv in bziua in care copilul implineste 1 an si 11 luni.

2. Asadar dvs. trebuie sa reluati activitatea pe 10 iunie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere munca dupa concediu crestere copil Luca35 Luca35 Buna ziua. Daca fetita mea implineste 2 ani in 15 iunie a.c, cand ma intorc la munca? In 14, 15 sau 16 mai? Multumesc (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua! Copilul meu implineste 1 an in luna mai. Cand ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulent de insertie? Mentionez ca tatal nu sta o luna ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)