avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului de conducere de 2 ori in 3 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului de conducere de 2 ori in 3 luni

In luna februarie mi s-a ridicat permisul pt depasirea vitezei legale cu 57 km/h
pt 3 luni,am facut contestatie mi-am luat permisul de conducere de la politie urmand sa astept hotararea judecatoreasca pe 20 mai.Pe 4 Mai am fost surprins in localitate cu 111km/h asadar am depasit viteza legala cu 61km/h si am primit o suspendare de 4 luni.Pe 20 Mai am primit hotararea judecatoreasca in care am primit 4 luni de suspendare.Intrebarea mea este,cele doua pedepse se vor cumula adica voi avea 7-8 luni de suspendare ori se vor contopi si voi ramane numai cu 4 luni de suspendare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:10, 26 Mai 2014
Nu se contopesc, se cumuleaza. 90+90+30=210 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 zile andu04vl andu04vl Am fost inregistrat de aparatul radar circuland in localitate cu o viteza de 102 km/h, desi nu cred ca am depasit viteza de 100 km/h tot drumul indiferent ca a ... (vezi toată discuția)
Puncte penalizare permis Grigore53 Grigore53 Buna ziua, am si eu o intrebare legata se punctele de penalizare. De curând am fost surprins de poliție cu aparatul radar ai mi-au suspendat permisul pe o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)