avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depunere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depunere permis

Buna ziua.am depus o contestatie la un pv si s-a dat hotararea definitiva .am pierdut si inca nu a venit acasa hotararea judecatoreasca.
Putem depune permisul inainte de primirea deciziei acasa?
Ce acte trebuiesc ptr a depune permisul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:47, 26 Mai 2014
Obtineti un certificat de grefa de la instanta si depuneti permisul.
Cand am contestat pv ne-a fost eliberat un certif de grefa .a fost necesar ptr a ne da permisul pana la solutionarea Contestatiei.acum e necesar alt certificat de grefa?
Exact, procedati la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La contestatia in anulare -redobandesc dreptul de a conduce? pifulet pifulet Am avut un proces la contestarea unui pv pt neacordare de prioritate la trecerea pt pietoni pe care l-am pierdut, hotararea data de judecatorie fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat-renuntare plingere sau nu? Alexsis Alexsis Buna ziua.Solicit ajutor in urmatoarea problema pe data de 03.07.2015 am fost oprit de un echipaj radar care mi-a intocmit PV pentru viteza in localitate ... (vezi toată discuția)
Permis retinut puncte penalizare lucianalex lucianalex Salut imi cer scuze daca mai exista vreo discutie asemanatoare insa nu am gasit si am si eu o problema si as vrea sa imi raspunda cineva care a mai patit sau ... (vezi toată discuția)