avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie catre societate aflata in faliment
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie catre societate aflata in faliment

buna ziua, referitor la o citatie primita de o societate aflata in faliment, societatea avand calitatea de intimat-petent, intr-un proces cu o autoritate publica in calitate de recurent-intimat pentru Recurs, anulare proces verbal de contraventie). Pe citatie apare ca societate are obligatia ca cel mai tarziu cu 5 zile inainte de termenul stabilit pt judecata sa faca intampinare. Societatea a omis sa faca acea intampinare, fiindca a pierdut citatia. Repet ca societatea oricum se afla in faliment de anul trecut. Ce se intampla in acest caz? Trebuie sa astepte urmatorul termen? o alta citatie? Mentionez ca la un termen anterior societatea a mentionat printr-un inscris ca judecata se va face in lipsa

Alte discuții în legătură

Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Stiati ca? Florin111 Florin111 Dosar nr. R O M Â N I A TRIBUNALUL CLUJ SECŢIA MIXTĂ DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL, DE CONFLICTE DE MUNCĂ SI ASIGURĂRI SOCIALE DECIZIA ... (vezi toată discuția)