avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda acordata pana in 24 aprilie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda acordata pana in 24 aprilie

Buna ziua, nu sunt de specialitate si nu inteleg ce inseamna amenzile date pana in 24 aprilie raman in viguare pt radare fixe care sunt acum anulate,inseamna procesele verbale incheiate pana in data de 24 aprilie sau si procesele verbale incheiate dupa data de 24 aprilie dar care se refera la o depasire de viteza pe 10aprilie de ex.Procesul verbal nu l-am primit pana acum decat confirmarea soferului care a condus autoturismul.Procesul verbal se v-a incheia cu data de 10 aprilie sau cu data cand se v-a intocmii.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:53, 7 Mai 2009
Faptele savirsite pina la data de 24...
Ei afirma ca tot ceea ce s-a facut(incalcat legea) inainte de 24.04 sunt valabile. Portita de scapare ar fi ca daca acele camere au functionat ilegal pana atunci, in instanta se pot anula cu usurinta.
Buna ziua, referitor la aceasta data -24.04.209- daca eu am primit o adresa prin care mi se cer datele cond. auto pt. o depasire de viteza in data de 14.03.2009, ce se intampla daca nu trimit datele sau ce ar fi indicat sa fac ca sa scap de amenda in baza unui radar,probabil, neomologat (loc. Dumbraveni, DN29,km14+120).Eu conduceam o masina care este pe firma fratelui meu-i se aplica lui sanctiunea?
Revin cu doua citate din adresa pe care am primit-o de la Politie "fiind inregistrat cu ajutorul unui mijloc tehnic omologat si verificat metrologic ..." - deci ei nu specifica nr, seria aparat cu care am fost inregistrata, in care sens de mers...
"proba se face cu foto nr.xxxxx(numai la solicitarea instantei de judecata)"
:offtopic: Nu mai scrieti mesaje consecutive. Aveti la indemana butonul "editeaza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar geo.yan geo.yan In data de 07.02.2009 in localitatea Dumbraveni jud Vrancea sensul de deplasare Buzau-Focsani am fost depistata pe randar conducand cu o viteza de 70%.La 1 ... (vezi toată discuția)
Lipsa datelor de identificare ale aparatului radar de pe procesul verbal Avocat Julea Stefan Avocat Julea Stefan Iata un nou motiv de anulare care poate fi des folosit: De obicei, pe procesele verbale de contraventie se mentioneaza ca x a fost depistat cu auto ... ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cj10srs cj10srs Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)