avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remuneratie

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce salariu brut trebuie sa primeasca un asistent personal pentru un copil cu handicap grav, angajat din 01.04.2014, avand in vedere ca are si o vechime de 13 ani in campul muncii(din care 3 ani tot ca asistent personal), mentionata in cartea de munca. de asemeni as dori sa stiu ce taxe se retin din acest salariu si care va fi salarul net pe care-l va incasa.

Va multumesc foarte mult
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
bosanceanugheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:58, 26 Mai 2014
850 lei brut
636 lei net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare asistent personal ra2759 ra2759 Am fost reangajat asistent personal pentru copil cu handicap grav incepand cu data de 01.03 2014. Am o vechime de 31 de ani in munca si 2 copii in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil cu handicap grav bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Mama unui copil cu handicap grav, a fost angajata ca asistent personal pentru el, iar din anul 2012 a fost trecuta in somaj.Cu toate insistentele ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public stefaniapaula stefaniapaula Am o nelamurire referitor la salariul meu. Am vechime in munca de 8 ani si 9 luni dintre care 2 de concediu de crestere copil. Aveam cand am reinceput ... (vezi toată discuția)