avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanta pentru plata onorariu avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanta pentru plata onorariu avocat

buna seara,

se poate depune la dosar, pt cheltuieli, copie conforma cu originalul a chitantei de la avocat, sau trebuie depusa chitanta in original???

multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi7 , utilizator 22:58, 27 Mai 2014
ok, insist sa fiu sigura, multumesc.
gabi7 a scris:

,ok si pa langa chitanta si contractul de asistenta juridica, mai trebuie depus ceva??
multumesc.


Stimat forumist,

Contractul de asistență juridică nu se depune, ca regulă, deoarece este confidențial. Se depune exclusiv chitanța.

Cu stimă.
Iccj a hotarat prin decizia 1378 din 23.04.2010 ca onorariile de avocat se dovedesc prin depunerea la dosarul cauzei a originalului chitanţei reprezentând achitarea onorariului de avocat sau a ordinului de plată, însoţite de un exemplar al facturii fiscale, care să menţioneze numărul contractului de asistenţă juridică sau numărul dosarului pentru care au fost achitate aceste sume.
[ link extern ]
multumesc mult pt ajutor!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)
Avocati popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In derularea unui contract de asistenta juridica intre un avocat si o persoana juridica pentru achitarea onorariului este normal ca avocatul sa ... (vezi toată discuția)