avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Faliment societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Faliment societate comerciala

Buna ziua,

Am deschis o soc. com. in 2011 si nu a mers deloc, am datorii si acum sunt data in judecata de o firma pentru a-si recupera banii, pe 4 iunie trebuie sa ma prezint la judecatorie!
Eu abia am reusit sa ma angajez si vroiam sa incep procedura de faliment....( nu am avut bani pana acum sa incep procedura de faliment)

Ce pot face?

Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: crys07 , utilizator 08:53, 30 Mai 2014
Puteti sa va adresati instantei cu cerere de intrare in insolventa.
In cazul incare aceasta cerere va fi admisa, se va numi un administator judiciar iar toti creditorii Dvs. se vor inscrie la masa credala.
In ziua cand am infatisare la judecata ?
Nu sunt datorii asa mari ...trebuie sa fac cerere pentru intrare in faliment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)