avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dobânda la Fondul de rulment și reparații
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dobânda la Fondul de rulment și reparații

Fondurile de rulment și reparații, se depun la bancă ca depozite, aducătoare de dobânzi.

Uneori se strâng sume importante, în special la fondul de rulment, dacă locatarii nu au restanțe mari și dese.

Legal, aceste dobânzi se consideră tot fond de rulment (eu așa opinez), sau se pot folosi și pentru reparații?

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:59, 10 Decembrie 2014
In interventia mea de mai sus am subliniat ca legislatia interzice transferarea acestor sume in fondul de rulment.
Intelegeti ca incalcati legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare dobanda fond de rulment narciisa narciisa 1. Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: - in adunarea generala s-a decis ca, diferenta de cotizat la fondul de ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment. Pepe69 Pepe69 Se pot folosi banii din fondul de rulment pentru lucrari la constructia unei sarpante pentru acoperisul blocului? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Restituire fond de reparatii miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la vanzarea unui apartament proprietarul care vinde este indreptatit sa i se restituie fondul de rulment si fondul de ... (vezi toată discuția)