avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme contract casa - caut consultanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme contract casa - caut consultanta

Buna ziua, sunt persoana fizica, am dat in antrepriza o casa, lucrurile nu merg foarte bine. Caut pentru consultanta o persoana care sa cunoasca bine mersul actelor in constructii (ce procese verbale face cine, le semneaza cine, e de vina cine daca nu sunt semnate, ce acte sunt necesare pentru receptia lucrarilor). Pe scurt, antreprenorul a facut prost niste lucrari pe care nu le pot reclama la protectia consumatorului pentru ca nu exista, pentru ca nu e facuta receptia lucrarilor, pe care tot antreprenorul refuza sa o faca, pe motiv ca ar fi lipsa niste acte, care tot la el sunt si nu mi le da, si pe care ar fi trebuit sa le faca dirigintele, care insa le-a facut la vremea respectiva.

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Contract in conditii lump sum andr33apn andr33apn Care sunt prevederile unui contract in conditii lump sum? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Promisiunile nerespectate = obligatii legale? nelux nelux Ce argumente legale avem în calitate de locatari în faţa unui dezvoltător imobiliar pentru finalizarea proiectului promis. În speţă este ... (vezi toată discuția)