avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere de Oferta cu faza finala electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere de Oferta cu faza finala electronica

Buna ziua,

Astazi am participat la o licitatie si am intalnit urmatoare situatie:

Autoritatea contractanta a solicitat:

Completare formular B5 (Declaratie privind mijloacele de transport)din sectiunea formulare.
Se va prezenta Autorizatia sanitar veterinara pentru mijloacele
de transport destinate pentru transportul produselor
ofertate,conform Ordin 111/2008 al Presedintelui Autoritatii
Sanitar Veterinare si pentru Siguranta alimentelor-copie lizibila
cu mentiunea ,,conform cu originalul,,Documentele sa fie valabile la data limita de depunere aofertelor.

Dintr-o eroare am depus la dosar autorizatia de la alta firma care are cei drept acelasi administrator. Pentru acest lucru sunt descalificat automat? Sau daca exista formularul formular B5 (Declaratie privind mijloacele de transport) exista posibilitatea ca autoritatea contractanta sa ceara clarificari si eu sa depun o autorizatia corecta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: saltempo , utilizator 12:35, 28 Mai 2014
nici o parere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunerea tehnica -prezentare document ibitza78 ibitza78 Buna ziua! In cadrul unei licitatii un ofertant a prezentat un document \"Durata de executie\" in Propunerea financiara si nu in Propunerea tehnica asa cum ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Vreau sa deschid un magazin alimentar (carne, oua lactate) am completat declaratia aia model 2 de la recom ca spatiul corespunde conditiilor ... (vezi toată discuția)
Criteriu de calificare- prezentare certificat fiscal mara78 mara78 La o licitatie unde s-a solicitat depunerea unui certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor scadente in luna anterioarac celei depunerii ofertelor, am ... (vezi toată discuția)